Quantcast

PUIGCERDÀ CONTRACTARÀ UN JOVE EN PRÀCTIQUES ' Cerdanya, 14-11-17

Tal com va fer l’any passat, l’ajuntament de Puigcerdà ha obert un procés de selecció per a contractar un jove en pràctiques durant 6 mesos i a jornada complerta. Els requisits per optar a aquesta plaça són estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC (no ocupats), ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil i tenir un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o bé d’un certificat de professionalitat.

El jove escollit treballarà en alguna de les àrees de l’ajuntament de Puigcerdà, com ara l’administratiu o el de medi ambient. La incorporació serà el 30 de novembre.

El projecte està cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Servicio Público de Empleo Estatal i la Unió Europea.

Els interessats es poden adreçar a l’àrea de Joventut de Puigcerdà.