Quantcast

Andorra participa a l'Smart City World'

L'Smart City Expo World Congress 2017 compta amb 675 expositors, 400 conferenciants i les companyies líders en la indústria de solucions urbanes intel·ligents. De fet és l'esdeveniment de referència mundial.

Actua, representants del Govern d'Andorra i prop d'una vintena d'empresaris del país participaran a l'Smart City Expo World Congress 2017 que té lloc a Fira de Barcelona els dies 14, 15 i 16 de novembre. Actua compta amb un estand de 120 metres quadrats (ubicat al Pavelló 2, estand 101) on tenen lloc diverses presentacions i reunions entre emprenedors, empresaris i inversors andorrans i internacionals.

Una de les novetats de l'estand d'aquest any és l'espai disponible per a que les empreses andorranes presentin els seus projectes i productes relacionats amb la innovació i les noves tecnologies.
A l'espai es mostra el Persuasive Electric Vehicle (PEV), que és un giny autònom que s'està treballant conjuntament amb els investigadors del Massachusetts Institute of Technology (MIT), i també la maqueta andorrana del CityScope amb nous estudis de l'Observatori Andorrà de la Sostenibilitat (OBSA) i l'MIT que han utilitzat l'anàlisi de dades processades extretes a Andorra
Dins de la llista d'expositors, a part d'Andorra, es troben Dinamarca, Dubai, Suècia, Alemanya, Finlàndia, Holanda, Israel, Londres, Nova York, Noruega, Espanya i els Estats Units. A l'edició de l'any passat el congrés va reunir més de 16.000 visitants, professionals de 126 països, 420 oradors de renom i 591 expositors.