Quantcast

Judici "Estol" | La víctima de la presumpta violació múltiple declara enmig d'una protecció especial

La segona sessió del Judici contra els 5 joves sevillans, coneguts com la "Estol" afronta una jornada crucial amb l'inici de la fase testifical i la declaració de la presumpta víctima d'una violació múltiple en els sanfermines de 2016.

la jove madrilenya que compta ara amb 20 anys no havia tornat a Pamplona des que denunciés l'agressió, però aquest dimarts compareix a l'Audiència Provincial de Navarra per prestar declaració explicar la seva versió del que ha passat, i en cap moment coincidirà amb els presumptes agressors, que estaran en una sala diferent, i comptarà amb una protecció especial per vetllar per la seva intimitat. La policia la custodiarà perquè tampoc els mitjans de comunicació puguin accedir-hi.

En la primera sessió, d'aquest dilluns, els 5 acusats s'han declarat innocents i només un d'ells ha reconegut que li van robar el mòbil.

Està previst que, després de la declaració de la jove, prestin també declaració aquest dimarts els testimonis que la van veure aquella nit i que van trucar al 112 per fer la denúncia.