Quantcast

Un pare de bessons es desmaia en conèixer que a serà pare de trigèmins

Una parella de Maryland, EUA, es va sorprendre en conèixer la notícia que anaven a ser pares de trigèmins. Tal va ser la impressió de la notícia que Robert Tolber, el pare, es desmaiar en no creure el que li estaven dient. Mitjançant una nota, la seva dona Nia, li va comunicar que estaven esperant tres nadons. "Si us plau, accepta aquest regal de la meva part i de part de Déu", deia.

En una visita rutinària, una infermera li va preguntar a Nia si en la seva família havia bessons, creient aquesta que tornaria a tenir bessons, però la sorpresa va arribar quan la van informar que anava a donar a llum a tres nenes .

Ja recuperats, la família espera amb desig l'arribada dels tres nous membres. "Sé que no anem a dormir en un parell d'anys, les nostres factures creixeran ia casa nostra no hi haurà silenci, i això està bé", ha comentat la mare. La parella més té un nen de sis anys anomenat Shai i dos bessons de dos, Riley i Alexander .

No serà fins el proper 30 de març , quan aquesta família podrà veure les caretes dels seus nadons.