Quantcast

Els més ben vestits que han trepitjat la catifa vermella dels MTV

Nombroses estrelles internacionals com Demi Lovato, Shawn Mendes o Camila Cabell van acudir al Wembley Arena de Londres i van desfilar per una catifa vermella amb el negre com a clar protagonista de la nit .

Rita Ora

Es va convertir en una de les protagonistes de la nit. El seu estilisme capturo tota l'atenció. Vestida amb un barnús de color blanc i una tovallola enrotllada al cap. El dissenyador que signa aquest look ha estat Colom Spain .

Demi Lovato

la cantant americana es va presentar a la catifa vermella amb un vestit en color blanc i amb un estampat de quadres en color negre de la signatura Styland. Opto per una llarga cabellera bruna.

Natalie Dormer

L'actriu de Joc de trons va triar un vestit negre de Philosophy vaig donar Lorenzo Serafini en dues peces i units mitjançant un tul transparent decorat amb aplics brillants.

Llana Del Rei

la cantant Elizabeth Woolridge Grant, ha posat a la catifa vermella amb un vestit floral, de Gucci . Ho ha combinat amb unes sandàlies morades que brillaven gràcies a les aplicacions daurades en les tires.

Hailey Baldwin

Amb un look més rocker de el que ens tenen habituats, la model Hailey Baldwin ha posat amb un LBD . Aquest look estava signat per Tom Ford .

David Guetta i el seu fill Tim

David Guetta ha acudit juntament amb el seu fill Tim als MTV. Tots dos amb un look relaxat han posat davant les càmeres. El primer amb un vestit negre, sense corbata en què es podia veure una camisa estampada. El seu fill es deixava veure amb una dessuadora blanca, pantalons de tub amb obertures i unes sabatilles de la marca Vans.

Charli XCX < / b>

La cantant Charli XCX ha escollit un conjunt format per dues peces en to negre.

Shawn Mendes

< p> El cantant canadenc va apostar per un joc d'estampats. El look ha estat escollit per Tiffany Briseño .