Quantcast

Silva és el jugador més determinant per Julen Lopetegui

David Silva s'ha convertit en el timó de la Selecció Espanyola de Futbol amb l'arribada de Julen Lopetegui . El canari és el màxim golejador d'aquesta nova era amb 11 gols i el quart en la història amb 35 , per darrere de Torres (38), Raúl (44) i David Villa (59).

Silva ha disputat 117 partits amb Espanya, s'ha consagrat com un líder en el camp i en el partit enfront de Costa Rica ho va demostrar un cop més amb 2 gols i una assistència per al lateral esquerre Jordi Alba. La seva participació en el joc és total . Ha contribuït a 65 gols, transformant 35 i assistint 27. David Silva és el tercer jugador de la història que més marca o assisteix amb Espanya . Davant només té a Raúl amb 64 ??accions ja Villa amb 72.

A més, ha arribat a Xavi Hernández com segon millor assistent de la Selecció amb 27 passis teledirigits . Només per davant té Cesc Fàbregas amb 31. Sens dubte, estem davant d'un jugador formidable que està fent història amb la Selecció Espanyola.

El talent canari és indiscutible en l'onze de Julen Lopetegui. Tot el joc passa per la seva esquerra. En aquests moments la sala de màquina d'Espanya no s'entén sense David Josué Jiménez Silva.

El seu debut va arribar el 15 novembre 2006 i es va convertir en un baixet titular per a Luis Aragonés. Silva ha format part de la millor generació espanyola de futbol. Va guanyar la Eurocopa de 2008 i 2012 i el Mundial de Sud-àfrica 2010 .

El mag d'Arguineguin té el bitllet assegurat per al proper Mundial de Rússia si tot segueix igual. La qualitat que li atresora el fa un jugador diferent, especial. Aquest noi que va abandonar la seva terra amb 13 anys i somiava amb jugar a futbol ja és tot un futbolista que està marcat història.

Es va formar en clubs com el SD Eibar, Celta de Vigo o el València CF i ara està jugant al Manchester City a les files de Pep Guardiola.

El talent del mag d'Arguineguin és indiscutible i per les seves botes passen totes les esperances de revalidar la Copa del Món en 2018 . La seva repercussió mediàtica sempre ha estat escassa i, David Silva s'ha convertit en el timó a l'ombra .