Quantcast

Dos morts en un tiroteig abans d'un concert de rap a Estats Units

Dues persones han mort i dues més han resultat ferides a Estats Units en ser víctimes d'un tiroteig iniciat minuts abans de la actuació del raper Cousin Stizz < /b>.

El concert havia de tenir lloc en The Masquerade Venue (Atlanta) durant la nit de dissabte passat, però mai va arribar a realitzar-se. La causa dels trets, segons indiquen testimonis i fonts policials, va ser una forta disputa entre diverses persones del públic, sent una d'elles la que portava l'arma de foc.

L'artista, que es disposava a presentar el seu nou àlbum , One night only (RCA, 2017), s'ha pronunciat a través de xarxes socials i ha anunciat la posposició del seu pròxim xou a Washington DC i el seu corresponent devolució dels diners.

2 people were killed last night during a @CousinStizz concert at the new Masquerade within Underground Atlanta. #RIP & # 128591; pic.twitter.com/lM1GJgFtDV

& mdash; Everything Geòrgia (@GAFollowers) 13 novembre 2017

< p>

< p> Stizz, que a més va presentar single divendres passat , ha declarat el següent:

"Abans de sortir a l'escenari aquesta nit hi va haver un tiroteig entre el públic, dues persones han mort i dos han resultat ferides. Jo sempre he vist les meves actuacions com reunions familiars , perquè en elles no hi ha res més que diversió , seguretat , bones vibracions i optimisme . Estic en xoc i sense paraules davant aquesta violència sense sentit. El meu condol a les víctimes i les seves famílies ".

pic.twitter.com/27j4YrMJ64

& mdash; Cousin Stizz (@CousinStizz) 13 novembre 2017

< / p>