Quantcast

Iron Maiden protagonitzarà el primer concert al Wanda Metropolità

Els anglesos Iron Maiden han anunciat noves dates per a la seva pròxima gira europea i tan sols una passa per Espanya . El grup de Bruce Dickinson o Steve Harris serà el primer que protagonitzi un esdeveniment musical al Wanda Metropolità , nou estadi de l'Atlètic de Madrid.

Les entrades, disponibles a Ticketmaster , sortiran a la venda dimarts que ve 21 de novembre a les 9:00 hores amb preferència per als membres del club de fans, que podran adquirir-un dia abans.

Dickinson , vocalista de la banda, ha estat qui ha anunciat la nova data a través del següent vídeo en YouTube , disponible a el canal de la promotora Madness Live:

Aquesta data serà la única cita espanyola a la gira Legacy of the Beast European Tour 2018 . Sabaton serà la banda que telonejarà als britànics i s'espera la confirmació d'una altra banda properament .