Quantcast

ENTREVISTA | Marc Gual: "El meu ídol és Fernando Torres"

Un guerrer capaç de canviar Barcelona per Sevilla per complir un somni, Marc Gual, s'està convertint en un dels habituals en la convocatòria de Celades va permetre que el Diari Què! li concedís una entrevista en què va parlar del seu passat, el seu present i el seu futur.

Va ??començar l'entrevista tractant-se el tema de la seva carrera en el dia de dia: "Des que sóc al Sevilla Atlètic he millorat molt, el meu objectiu és continuar amb aquesta dinàmica ", parlant del seu moment, no es podia quedar sense sortir el tema de la seva convocatòria amb la selecció: " Treball cada dia per venir a la selecció ".

Hi ha mals moments dins del dins del futbol, ??Com tracta Marc Gual aquests mals moments ?: " Els davanters de vegades vam marcar de tres en tres i altres vegades no entra mai, mentalment cal ser molt forts en aquests moments ".

" el meu ídol dins el futbol és Fernando Torres, sempre ha estat en el qual m'he fixat ", va declarar el davanter català. En una carrera futbolística hi ha bons i mals moments, Quin creus que ha estat la teva millor moment ?: "Ara mateix és un dels meus millors moments, poder ser aquí amb la samarreta de la selecció és un somni".

va continuar parlant sobre qui va ser el que li va inculcar el futbol en la seva carrera: "l'amor pel futbol ve del meu pare, sempre li veia jugar a futbol, ??m'han ajudat molt en tot el que he vist en la meva vida ", per continuar, va parlar sobre les xarxes socials: " La gent et recolza molt en les xarxes socials, però cal centrar-se més en el futbol ".

Per acabar, va voler parlar sobre quins són els objectius en la seva carrera: "a curt termini, el meu objectiu és ajudar l'Sevilla Atlètic i tornar a les convocatòries de la sub 21, a llarg termini , poder debutar amb el Sevilla i, per què no ?, somiar amb una convocatòria amb la selecció absoluta ".