Quantcast

Lara Álvarez disposada a començar la gran aventura de la seva vida

És maca, enginyosa, talentosa i amb un sentit de l'humor únic i singular. I a més, Lara Álvarez va demostrar que és una dona atrevida i addicta a l'adrenalina. La presentadora arrenca la major aventura de la seva vida endinsant de la mà de Jesús Calleja en una nova expedició de 'Planeta Calleja' . El destí, la península de Baixa Califòrnia. El repte, disputar la Baixa 1000, la carrera off road més llarga del món que celebra aquest any el seu 50 aniversari.

"Sé a on vaig, però només m'han explicat una petita part del que farem. la veritat és que tinc la mateixa sensació a l'estómac que un nen petit a la nit de Reis esperant que arribin ses majestats amb els regals ", admet Lara. "Estic molt molt nerviosa, però sóc una addicta a la velocitat, m'apassiona, així que també estic molt il·lusionada per viure aquesta experiència. Sé que ho anem a passar molt bé".

Per davant a Lara i Jesús esperen més de 1.800 quilòmetres a recórrer en menys de 48 hores. l'inici és a Ensenada i la línia de meta en la ciutat de la Pau, al sud de la península. Amb menys regles, més anys que la mítica París-Dakar i poblada de pintorescos corredors i vehicles, la Baixa 1000 és un gran xou a l'americana '.

Jesús i Lara seran part d'un equip de tres pilots i 3 copilots que faran torns per conduir el cotxe de carreres, un buggie obert. Mentre no corrin viatjaran en una autocaravana a la recerca del següent punt d'intersecció per fer el canvi de pilots.

El que podria semblar una aventura senzilla es transformarà en una cursa contrarellotge , ja que els dos presentadors hauran de buscar-se la vida, ja que el punt de canvi de pilots es va decidint sobre la marxa i Lara i Jesús hauran de localitzar rutes, preguntar per pobles i trobar el camí més curt. La cursa només dura dos dies, però el seu viatge donarà per a molt més.

En el seu recorregut per la Baixa Califòrnia, passaran un dia en un ranxo típic mexicà cavalcant amb un grup de cowboys. Es acostaran al mur que separa Mèxic dels EUA, faran una ruta en caiac per buscar una colònia de llops marins en ple Oceà Pacífic ia més compliran un desig que Jesús Calleja porta anys perseguint: nedar amb el tauró balena, el peix més gran del món .