Quantcast

Gareth Bale, l'última víctima del Reial Madrid

Gareth Bale no està passant pel seu millor moment a Espanya com a jugador del Reial Madrid i de la selecció gal·lesa. A les múltiples lesions que ha patit en els últims mesos i que li han deixat fora dels terrenys de joc, se li suma també la notícia de la mort del seu cunyat.

Tant a nivell professional com a nivell personal, el gal·lès està enfonsat anímicament ia curt termini no sembla que vagi a aixecar el cap. Ara es troba recuperant-se de la lesió de la qual el Reial Madrid va informar fa uns dies. Que va ser el fitxatge més car de la història del club blanc encara pesa en ell, que no ha aportat tot el que s'esperava. Molts jugadors en la història del Reial Madrid van patir el mateix problema que ell:

Arjen Robben : L'holandès va ser un dels millors fitxatges de l'època de Ramón Calderón i va oferir un bon rendiment, encara que també va ser arrossegat en part per la quantitat de lesions que va patir en la seva etapa com a jugador blanc. Quan va tornar Florentino Pérez a la presidència, l'holandès va marxar a Munic per jugar amb el Bayerm

Royston Drenthe : L'ex de l'Hèrcules va arribar al Reial Madrid com una promesa i, tot i oferir un rendiment increïble durant els entrenaments, mai va arribar a oferir el rendiment esperat. A l'estiu de 2010 el Reial Madrid el va traspassar al club alacantí, on va acabar acomiadant-se de males formes.

Sergio Canales : Les lesions i l'enorme pressió van ser una llosa per al càntabre, que només va jugar una temporada al conjunt blanc. Ho va admetre en una entrevista fa un any, ja com a jugador de la Reial Societat, club al qual va arribar després de no tenir èxit a València.