Quantcast

Una dona resident, detinguda per esgarrapar el seu marit

La policia ha detingut aquest diumenge a Andorra la Vella una dona resident de 49 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Els agents es van presentar al lloc dels fets, previ requeriment, per una desavinença conjugal que va provocar que el marit de la dona arrestada patís diferents esgarrapades a la cara que el van fer sagnar.

El cos de policia, segons informa aquest dilluns en un comunicat, ha procedit a la detenció de vuit persones durant aquesta darrera setmana (del 6 al 12 de novembre de 2017). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (6) i altres delictes (2). A Encamp, el cos d'ordre va detenir un home resident de 41 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de Justícia, ja que va desobeir una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, han estat detingudes sis persones per superar la taxa d'alcohol permesa i cometre una infracció al codi de circulació, dos dels quals, a més, havien patit un accident amb danys materials.