Quantcast

El Govern reconeix que Oriol Soler tracta de manipular el desenvolupament democràtic a Catalunya

El ministre d' Exteriors , Alfons Dastis , ha reconegut que el " Procés "a Catalunya ve orquestrat amb minuciositat, més enllà de la Comunitat Autònoma i del vot ciutadà. El cap de la diplomàcia espanyola ha assegurat que l'ideòleg secessionista, Oriol Soler , i altres persones "intenten intervenir, manipular i afectar al que ha de ser el desenvolupament democràtic natural a Catalunya" .

Preguntat sobre la recent visita de Soler a l'activista Julian Assange a Londres, i de la qual ha informat 'El País', Dastis ha donat a entendre que el Govern està al corrent d'aquestes connexions.

Abordaré amb els meus col·legues #UE les qüestions de desinformació, manipulació entorn de l'1 d'octubre i als esdeveniments posteriors # FAC #CAE < / a> https://t.co/bPAKKgrxoe

& mdash; Alfonso Dastis (@AlfonsoDastisQ) 13 novembre 2017

< / p>

En aquest mateix sentit, ha assegurat que la ingerència russa en els processos democràtics de la UE, està inclosa en l'agenda del dia, i ha anat més enllà, en subratllar que hi ha proves sobre la seva intervenció en el cas del referèndum il·legal de Catalunya, "s'ha comprovat que el trànsit a les xarxes posterior al referèndum va passar per xarxes situades allà i en altres països ".