Quantcast

COPA DE MESTRES | El que no et pots perdre avui a les finals de l'ATP

La Copa de Mestres comença la seva segona jornada de tennis a l'O2, Londres es desperta amb gana de tennis de nou i ho fa amb el debut del número u de la classificació del tennis mundial. Dues trobades tenim avui a la graella per descobrir qui és el campió de campions.

Dominic Thiem – Grigor Dimitrov (15:00)

Gran partit per obrir boca entre dos dels tennistes que han fet parlar l'any tennístic actual i que volen demostrar que estan a Londres per alguna cosa. Part com a favorit Grigor Dimitrov, que és un especialista en pista dura amb un servei bastant potent i un joc bastant elegant, amb cops molt secs a la pilota, cosa que afavoreix el seu joc en aquest tipus de sòl, per això surt com a favorit. < / p>

al davant tindrà a Dominic Thiem, un dels tennistes que ha donat que parlar en l'ATP, va fer una gira en terra batuda impressionant i és el que li ha valgut per treure el bitllet a l'O2 Arena, aquí per demostrar el bon tennista que és. Han tinguts dos partits aquesta temporada entre ells i el bagatge és similar, Thiem va guanyar 2-1 a Madrid, mentre que Dimitrov va guanyar a Brisbane pel mateix resultat, Londres dictarà sentència en el seu duel particular.

Rafael Nadal – David Goffin (21:00)

Debuta el número u en la Copa de Mestres i ho fa amb la incertesa de les seves dolors de genoll, cosa que li va fer retirar-se de la Paris-Bercy, però Nadal està jugant amb molt de cap aquest any, sap que no pot arriscar amb el seu físic tant com ho feia uns anys enrere, i si està aquí és perquè sap que pot jugar al 100%.

al davant tindrà un gran lluitador, com és David Goffin, que s'ha guanyat ser aquí durant la temporada, alguna cosa impulsat pels punts aconseguits en la gira asiàtica. Saltarà avui a la pista de Londres sense saber el que és guanyar a l'espanyol en una pista de tennis, ha jugat contra Nadal en dues ocasions aquesta temporada i no ha aconseguit ni un sol set.