Quantcast

'MyHyV' es renova

'Gran Hermano Revolution' no serà l'únic reality show de 'Telecinco'. El programa de cites més famós de la televisió, ' Dones i homes i viceversa' (MyHyV) es renova i canvia de format per esdevenir un nou reality i salvar-se davant la baixa d'audiència per la qual està travessant.

A partir d'aquest dilluns, els viceversos (tronistas i pretendents) conviuran en una luxosa mansió anomenada 'La casa dels tronistes' , on podran conèixer-se més en profunditat, ja que compartiran més temps junts. Una altra novetat és la incorporació de dos tronistes nous. Albert Álvarez i Albert Barranc es convertiran en els nous tronistas que juntament amb Iván Sánchez ocuparà el tron ??blau. Mentrestant, el tron ??rosa serà ocupat per Melani, Claudia i Joni.

Fins al moment, els espectadors podien veure l'evolució dels tronistes i els seus pretendents a través de les cites que s'emetien al programa. Ara, seran testimonis del dia a dia i podran establir llaços amb els protagonistes.

A 'La casa dels tronista', es produiran tota mena de trobades com cites a cegues, cites repte on diversos candidats hauran de superar als seus rivals en un desafiament proposat; la cita compartida, la cita familiar i la cita amb el millor amic / a del pretendent.

Una altra de les novetats d'aquesta nova etapa del programa és que incorpora a dos nous consellers de l'amor . Es tracta d ' Lucia Parent , mare d'Alba Carrillo; i Kiko Jiménez , nuvi de Glòria Camila i extronista del programa.