Quantcast

Actua torna a l'Smart City Expo World Congress amb més projectes d'innovació

Actua, representants del Govern d'Andorra i prop d'una vintena d'empresaris del país participaran a l'Smart City Expo World Congress 2017 que té lloc a Fira de Barcelona (l'Hospitalet de Llobregat) des d'aquest dimarts fins aquest dijous. Actua comptarà amb un estand de 120 metres quadrats (ubicat al pavelló 2, carrer 2, estand 101) on tindran lloc diverses presentacions i reunions entre emprenedors, empresaris i inversors andorrans i internacionals.

Una de les novetats de l'estand d'aquest any és que hi haurà un espai disponible per a que les empreses andorranes presentin els seus projectes i productes relacionats amb la innovació i les noves tecnologies. A l'espai es mostrarà el Persuasive Electric Vehicle (PEV), que és un giny autònom que s'està treballant conjuntament amb els investigadors del Massachusetts Institute of Technology (MIT), i també la maqueta andorrana del CityScope amb nous estudis de l'Observatori Andorrà de la Sostenibilitat (OBSA) i l'MIT que han utilitzat l'anàlisi de dades processades extretes a Andorra.

La inauguració oficial de l'estand d'Actua tindrà lloc aquest dimarts, 14 de novembre, a les 11.30 hores, i anirà a càrrec del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, amb la presència del secretari d'Estat de Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, i la directora d'Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI-Actua), Judit Hidalgo. Aquest dimecres, 15 de novembre, a les 13 hores, el ministre Saboya també impartirà la conferència: 'Fostering Open Innovation through Living Labs' a l'auditori del recinte.

Durant els tres dies del congrés s'aniran succeint a l'estand d'Actua les presentacions dels empresaris i emprenedors del Principat.

Un total 675 expositors i les companyies líders en solucions urbanes intel·ligents

L'Smart City Expo World Congress 2017 comptarà amb 675 expositors, 400 conferenciants i les companyies líders en la indústria de solucions urbanes intel·ligents. Entre les empreses que exhibiran destaquen Deutsche Telekom, Engie, Huawei, Mastercard, Microsoft, Siemens, Suez i ZTE.

Els països també mostraran els seus projectes i iniciatives i dins de la llista d'expositors, a part d'Andorra, es troben Dinamarca, Dubai, Suècia, Alemanya, Finlàndia, Holanda, Israel, Noruega, Espanya i els Estats Units, així com les ciutats de Londres i Nova York. A l'edició de l'any passat el congrés va reunir més de 16.000 visitants, professionals de 126 països, 420 oradors de renom i 591 expositors.