Quantcast

Obert el termini per presentar treballs al 30è Concurs de Contes de Nadal

La biblioteca pública del Govern ha fet públiques les bases del 30è Concurs de Contes de Nadal. Aquest concurs és d'àmbit nacional i està obert a totes les edats, incloses en quatre categories a partir dels vuit anys. Els concursants han de presentar un conte curt relacionat amb el Nadal. Poden fer-ho presencialment o per correu electrònic. El termini màxim de presentació de treballs és el dia 15 de desembre a les 19.30 hores.

Tal com informen, hi haurà dos contes premiats per categoria, els primers premis consisteixen en viatges (amb la col·laboració de l'agència de viatges Emocions) i els finalistes rebran vals per a la compra de llibres.

Per a més informació sobre les modalitats del concurs o qualsevol altre punt, es pot contactar la biblioteca al 82 87 50 o per correu electrònic [email protected] o consultar les bases a la pàgina web de la biblioteca: www.catalegbiblioteques.ad/.