Quantcast

Així és l'esperat anunci de la Loteria de Nadal d'Amenábar

Cada vegada falta menys perquè els nens de Sant Ildefons cantin els números premiats en el tradicional sorteig de la Loteria de Nadal.

En aquesta ocasió, Loteries i Apostes de l'Estat ha optat per encarregar la direcció d'una pel·lícula de 19 minuts al director de cinema Alejandro Amenabar, que després s'ha editat per fer una versió més reduïda que s'emetrà a la televisió. L'anunci comercial dura una mica més de 3 minuts.

La pel·lícula titulada 'Danielle i Daniel' explica la història d'una noia rossa que arriba de l'espai a Madrid. Després d'entrar en una administració de loteria toca un dècim que després resulta agraciat. Daniel serà l'encarregat d'explicar-li en què consisteix el sorteig i de fer de guia per Madrid.

No obstant això, Danielle es perd i no arriba a casa de Daniel una nit en què el metro està tancat per obres. A partir d'aquí es perdi la pista d'ella.

En la pel·lícula, Amenabar barreja l'humor, amb l'amor i les emocions. El lema "El major premi és compartir" torna a ser el gran protagonista.

VEURE LA PEL·LÍCULA COMPLETA DE 19 MINUTS