Quantcast

La Fundació ONCA clou el projecte educatiu 2017 amb un espectacle per a infants de 0 a 3 anys

La Fundació ONCA tanca el projecte educatiu 2017, que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família, el dissabte 25 de novembre, amb 'Pintamúsica!', d'Únics Produccions, que es podrà veure a les 11 i a les 12 hores al Prat del Roure.

Segons els responsables de la companyia «un quadre blanc, quatre colors, i música clàssica en directe són els ingredients principals d'aquesta experiència creativa per a nadons i els seus acompanyants». Tres músics, actors i cantants, són els encarregats de guiar el públic en aquest recorregut a través de les estacions de l'any on, per cada època, hi ha un color, una cançó i uns instruments. De fons d'escenari, una adaptació del quadre 'Dona i ocells en la nit' de Joan Miró es va omplint a mesura que avança el viatge. 'Pintamúsica!' és «un viatge sensorial per escoltar, mirar, i crear».

El concert té una durada de trenta-cinc minuts, i està dirigit als nadons de 0 a 3 anys. Aquest mateix dilluns, 13 de novembre, es posen a la venda les entrades al web www.onca.ad, a 3 euros per localitat (venda anticipada). El dia del concert, el preu de l'entrada serà de 5 euros per localitat i és gratuït per a infants menors de dotze mesos.