Quantcast

NBA | La crònica: lluita contra les adversitats

Boston Celtics 95-94 Toronto Raptors

Dotzena victòria consecutiva per a la franquícia del trèvol en un partit molt complicat. Sense Irving, Tatum i Horford van ser els líders de l'equip que va aprofitar les errades dels canadencs que van tenir bola per guanyar el partit en els últims segons.

Detroit Pistons 112-103 Miami Heat

els Pistons van guanyar els Heat en un duel força igualat fins al descans. A la sortida de vestidors, van imposar una marxa més per aconseguir una altra victòria un dels equips revelacions de la lliga i que segueix copant les primeres places de lliga, gràcies a l'actuació de Luke Kennard.

Indiana Pacers 95-118 Houston Rockets

Els texans segueixen amb pas ferm i aconsegueixen una altra victòria més davant un rival que amb prou feines va poder posar resistència. Al gran partit de Harden se li suma la gran actuació de Capela que va tancar de forma sensacional el rebot i va arribar a la vintena de punts.

Oklahoma City Thunder 112- 99 Dallas

Segona victòria consecutiva per als de Billy Donovan que no van tenir a Carmelo Anthony per lesió. George, al costat de Westbrook van ser els encarregats de tirar del carro altre partit més per apaivagar les aigües en un equip necessitat de victòries.