Quantcast

Moren aixafats en intentar fer una fotografia a un elefant

Les víctimes que es trobaven en Parc Nacional de les Cataractes Victòria, situat al sud de Zàmbia, prop de la frontera amb Zimbabue, han mort aquest diumenge en ser aixafat per un elefant . Els turistes de nacionalitat belga i neerlandesa intentaven fer una fotografia a l'animal quan es va produir l'accident.

Segons el portaveu de la Policia de Zàmbia, Danny Mwale, les dues víctimes , una dona belga de 57 anys i un home neerlandès de 63, s'havien acostat massa a l'animal quan intentaven fer la fotografia . Les identitats dels morts no seran revelades fins que els familiars no siguin informats.

No és la primera vegada que succeeix aquest tipus d'accidents. Fa setmanes en una ciutat propera al Parc Nacional de les Cataractes Victòria, tenia lloc un altre fet d'aquestes característiques. Un guàrdia de seguretat que es dirigia al seu lloc de treball en Livingstone, moria després de ser trepitjat per un elefant .