Quantcast

Colonial llança una opa per fer-se amb el 100% de Axiare per 1.460 milions

El Consell d'Administració de Colonial ha acordat presentar una Oferta Pública d'Adquisició (opa) sobre la totalitat de les accions de la SOCIMI Axiare, oferint una contraprestació en efectiu que ascendeix a 18,5 euros per cada acció.

Segons ha informat Colonial a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la contraprestació serà feta efectiva en la seva totalitat en metàl·lic i estarà garantida mitjançant un aval d'una entitat de crèdit. Colonial considera que el preu de l'oferta, que és voluntària, és "equitatiu".

L'opa està subjecta a l'acceptació per part dels accionistes de Axiare, en el seu conjunt, del nombre d'accions necessari que permeti a l'oferent ser titular del 50% més una acció dels títols de Axiare.

Minuts abans de conèixer-se l'operació, la CNMV suspenia cautelarment la cotització de Colonial i de Axiare.