Quantcast

Cristiano Ronaldo ja ha estat pare!

Cristiano Ronaldo s'ha convertit en pare per quarta vegada al costat de Georgina Rodríguez , model de 23 anys. Era el mateix jugador qui anunciava la bona notícia a través del seu perfil d'Instagram, pujant una fotografia en la qual apareix Georgina amb el nadó en braços acompanyada de Cristiano i el fill gran, Cristiano Ronaldo Jr.

A Alana Martina acaba de nascer! Tant a Geo com a Alana estao muito bem! Estem tots muito felizes! & # 10084; & # 65039; < / p>

Una publicació compartida de Cristiano Ronaldo (@cristiano) el

Horas abans de donar a llum, Georgina i el crac del futbol acudien al Hospital Universitari Quirónsalud de Madrid, on hores després, en la tarda-nit d'ahir, venia al món la quarta filla del crac del futbol.

la parella que va començar la seva relació amb molta discreció, es va conèixer en l'estiu de 2016, però no va ser fins al maig quan els dos van publicar imatges junts. Des de llavors, posen en nombroses fotografies publicades en les seves xarxes, on mostren el seu amor, la seva felicitat i la unió amb els fills del futbolista.

Abans de ser mama, Georgina ja tenia cura dels tres fills de la seva parella. en nombroses ocasions ha compartit imatges en les seves xarxes socials tant amb el fill gran de Cristiano com amb els bessons, Eva i Mateu, de tot just de cinc mesos.

A tota aquesta felicitat podria unir-se un altre motiu. Recentment han estat molts els rumors que asseguren que la parella podria haver-se compromès i és que les mirades se centraven en ells, quan la model va lluir un anell al dit anular de la mà esquerra durant el partit de l'Sporting de Lisboa. Tal ser els rumors que fins i tot la premsa portuguesa va anunciar que Ronaldo i Georgina es casaran el proper any.