Quantcast

EL CG PUIGCERDÀ NO REPETEIX VICTÒRIA CONTRA EL JACA ' Cerdanya, 13-11-17

El CG Puigcerdà no ha pogut tornar a guanyar aquest dissabte al CH Jaca, tal com va fer fa dues setmanes, i ha perdut el partit a la pista dels aragonesos per 3-1. Les situacions en superioritat i la seva gestió han fet que el marcador donés la victòria a l’equip local, el qual ha anotat gairebé tots els gols en situació avantatjosa.

Els ceretans encetaven el marcador a la primera meitat del partit amb un gol de Jorge Piñar. Però a un minut i mig per acabar el període i quan el Puigcerdà gaudia d'una situació de superioritat una mala passada a la zona central ha acabat amb el primer gol pel Jaca.

El segon període ha estat el que ha marcat la diferència en el marcador. Els aragonesos han anat a per totes i han acabat anotant 2 gols més, mentre el Puigcerdà no aconseguia aprofitar les superioritats.

En el tercer període ja no es mouria el marcador sobretot per l'encert del porter canadenc local que ha desfet les bones opcions ceretanes de fer gol.

El grocs i negres ho han intentat i han generat ocasions de gol, però finalment no ha pogut empotar-se la victòria. Amb aquesta derrota el CG Puigcerdà segueix en la darrera posició de la classificació provisional de la lliga amb 4 punts. EL SAD Majadahona que ha perdut a la pista del Txuri Urdin en té 6 i és quart. EL FC Barcelona és tercer amb 9 punts i al capdavant es desmarquen el CH Jaca segon amb 17 punts i els bascos que continuen primers amb 18 punts.