Quantcast

Barcelona s'enfronta a un període d'inestabilitat després de la ruptura del pacte de govern

L'alcaldessa de Barcelona, ??Ada Colau, haurà de governar en solitari i arribar a pactes de governabilitat puntuals, una vegada que es consumeix la ruptura entre Podem en comú, i el PSC. La militància dels "comuns" ha decidit per majoria, en una consulta interna, posar fi a l'acord entre els dos partits, pel suport dels socialistes catalans a aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya.

El PSC analitza aquest dilluns la ruptura i el nou escenari que s'obre per a la ciutat comtal, encara que el seu líder, Mikel Iceta, ja ha lamentat la decisió del partit de Colau .

Entre Barcelona i independència, han escollit independència. Entre estabilitat i inestabilitat, han escollit inestabilitat. Entre un govern d'esquerres i cedir davant Alfred Bosch i Xavier Trias, han triat la segona opció. Vull agrair el 45% que ha votat en contra de trencar.

& mdash; Miquel Iceta Llorens (@miqueliceta) 12 novembre 2017

També el grup municipal d'BComú es reuneix aquest dilluns per dissenyar el full de ruta, pel que fa als terminis i formes per resoldre l'acord de govern amb els socialistes.