Quantcast

Gran Premi del Brasil en viu en línia minut a minut

NOTÍCIES D'ÚLTIMA HORA :
– Daniel Ricciardo, sancionat amb 10 llocs en graella per canviar la unitat de potència
– Es complica el canvi de nom d'escuderia per Force Índia

———————-

———- ————

DECLARACIONS DESTACADES DEL CAP DE SETMANA:
– Fernando Alonso
: "Demà es veurà, perquè les condicions no seran les mateixes que les d'avui. Veies gotes a la visera i havies de adaptar-te a les frenades. havies de confiar que la pista estigués seca. Demà amb sol i sec serà més difícil, però estic molt content per com ha anat avui. demà veiem que succeirà i anirem a gaudir "

Carlos Sainz :" És una acusació molt greu que em digui -Massa- que va destorbar a propòsit. Ell podria haver-se tret d'en mig abans del revolt 4. Vaig haver de fer la volta darrere d'ell, em blocs eo i vaig perdre temps. Després va començar a queixar-se parlant d'ahir. No té sentit "

Lewis Hamilton :" Ha anat tan ràpid que no podia veure-ho. Només puc enfrontar-me al complicat dia de demà, serà interessant. No és impossible avançar, però és molt difícil. Hauré de donar-ho tot demà i ja veurem que passa

———————-

CLASSIFICACIÓ :

a) Van destacar : Bottas va superar in extremis a Vettel per 38 mil·lèsimes, el que li ha permès aconseguir la tercera pole de la seva carrera esportiva. Räikkönen tancaria el top 3 a dues dècimes del finlandès. Red Bull, amb Verstappen (4t) i Ricciardo (5è), va aguantar el tipus però segueix una mica lluny dels dos equips punters.

B) A més : Fernando Alonso ha acabat en setena posició, aconseguint igualar el seu millor resultat en classificació aquest any, quan ho va fer a Hongria. Per la seva banda, Carlos Sainz va finalitzar novè, just per darrere de sucompañero Hülkenberg. El madrileny haurà d'esforçar-matí a la sortida per guanyar-li la posició.

———————-

lLIURES :
El Circuit d'Interlagos s'adapta i de quina manera a W08 de Lewis Hamilton, que ha encapçalat la primera sessió d'entrenaments lliures seguit del seu company Valtteri Bottas. Nico Hülkenberg va realitzar una sèrie de proves amb el seu casc, el qual portava una sèrie de fils a la part del darrere, per a estudiar el seu moviment. A més, l'alemany va tenir una topada amb Hamilton, qui es va veure obligat a sortir de la corba 12 davant la presència del pilot de Renault.
Lewis Hamilton va tornar a liderar la segona sessió seguit també del seu company Valtteri Bottas. Els dos Red Bull mostraven les seves dents. La segona tanda va transcórrer sense moltes novetats, excepte que Giovinazzi es va deixar veure per la pista. El McLaren d'Alonso va patir alguns problemes ja que transcorreguts 30 minuts, el d'Oviedo passava per boxes i ja arreglats els problemes, muntava supertous i més tard el compost tou
————— ——-

– ——————–

El pilot que més pot fardar de victòries al Brasil és Alain Prost, amb sis victòries en el seu haver. La volta més ràpida l'ostenta el colombià Juan Pablo Montoya (2004); amb un Williams, marcant 1: 11.473. Fernando Alonso encara no sap el que és guanyar a Interlagos; però sí que sap que és guanyar un Mundial de F1. I ho sap per dues vegades.
———————-

———————-

El Circuit d'Interlagos té un total de 4,3 km i es donen 71 voltes al traçat brasiler. A més, compta amb 15 corbes i el Gran Premi forma part del calendari de F1 des de 1973. Es troba a la ciutat de Són Paulo; i el traçat és conegut tambié com Autódromo José Carlos Pace.
———————-

Bona tarda i benvinguts a la retransmissió en viu del GP de Fórmula gener 2017 que se celebra a Brasil (Interlagos). La cursa començarà excepte imprevist a les 17:00 en punt. Els esperem!