Quantcast

Ada Colau trenca l'acord de govern amb el PSC a Barcelona

Les bases de Barcelona en Comú (BComú) han decidit trencar el pacte que mantenia amb el PSC des de maig de 2016, a causa d el suport que la filial catalana del PSOE ha brindat al Partit Popular per poder aplicar l'article 155 de la Constitució.

Amb 2.059 vots a favor, el 54,18% dels militants del partit d'Ada Colau ha votat a favor de trencar el pacte amb el PSC, segons ha anunciat Enric Bárcena, portaveu de BComú . La pregunta que s'ha formulat ha estat " A causa del suport del PSC / PSOE a l'aplicació de l'article 155, Barcelona A Comú ha de posar fi al pacte de govern amb el PSC a la ciutat per governar en solitari?" .

ni la dirección del PSOE ni del PSC han Donat l'Resposta a l'aplicación del 155 que nosaltres esperàvem. Malauradament van decidir allunyar-se de l'espai de Diàleg i ficar al llit-se al PP i Cs. Hem intentat Fer el possible pq canviessin de Posició @G_Pisarello pic.twitter.com/orr26K1cz8

& mdash; Barcelona en Comú (@bcnencomu) 12 novembre 2017

Tot i que no està previst que s'arribi a un nou pacte de governabilitat, sí que s'espera que la formació intenti ara segellar acords puntuals amb alguns dels grups polítics afins: PDeCAT (9), ERC (3) i CUP (3)