Quantcast

ACB | Reial Madrid-Barcelona en viu: minut a minut

El Barça després d'un començament una mica irregular, estan recuperant sensacions a la competició a la lliga domèstica mentre que a l'Eurolliga va 2-4 després de perdre de manera estrepitosa davant Efes que va tirar per la borda, en part, el gran treball realitzat a Atenes la jornada anterior.

——————————— ——————

Els blancs viu les dues cares de la moneda. En lliga, no ha perdut cap partit i segueix amb pas ferm, mentre que a l'Eurolliga han perdut els seus dos últims partits davant el Khimki i el Maccabi, pel que han perdut el liderat.

————————————————– –

Possibles quintets Reial Madrid: Causeur, Doncic, Taylor, Randolph i Felipe Reyes.

FC Barcelona: Rivas, Heurtel, Hanga, Moerman, Seraphin.

————————- ————————–

——————— ——————————

el partit tindrà lloc al WiZink Center, i donarà començament a les 18:30

————————————— ————

Bona tarda a tots els lectors de Què! Esports. Benvinguts a la retransmissió en viu i minut a minut del que esdevindrà la trobada entre dos dels millors equips de la Lliga Endesa, Reial Madrid i Barcelona