Quantcast

FEMENÍ | El millor, el pitjor i el que et vas perdre l'Bulgària vs Espanya

El millor

La capacitat de reacció de les espanyoles després del mal arrencada va ser excepcional. Gran defensa, gran atac i efectivitat abismal en els tirs de dos.

La zona i la recerca de l'un contra un van ser altres dels factors claus que va fer que Espanya agafés 1 ritme anotador. Nicholls i Ndour van ser les màximes exponents en aquest joc interior i van forçar diversos 2 + 1 o passis a la pintura en la qual treien 'petroli' pràcticament en cada acció.

Totes les jugadores , a excepció de Comte que no va sumar, van sumar quatre o més punts . Les màximes anotadores van ser Nicholls amb 14 i 13 Ndour i Xargay

El que et vas perdre

Un dels aspectes curiosos del partit va venir de fora del camp. El senyal televisiu , per desgràcia, no va ser la idònia per als espectadors que van veure per Teledeporte, rememorant temps passats en els quals no existia l'alta definició o càmeres d'alta resolució.

el negatiu

Si cal posar algun però al partit d'avui, va ser el començament. Les noies de Lucas Mondelo no van estar fines en els primers compassos del xoc i després del 9-6 de l'arrencada i el temps mort del seleccionador nacional van desencadenar el potencial espanyol que sense anar a tot gas, van posar un ritme defensiu i ofensiu inabastable per a les locals.

A més, en atac, cal destacar la falta d'encert des del triple. Un 3/14 atípic per a unes jugadores que tenen una gran precisió des del perímetre i que intentaran millorar a Lleó davant Holanda.