Quantcast

La Casa Reial i els polítics acomiaden el "genial" Chiquito de la Calçada

La Casa Reial, el president del Govern, Mariano Rajoy i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, es van unir aquest dissabte a les institucions i ciutadans en general que van expressar el seu condol per la mort aquest divendres a Màlaga del cantaor i humorista Gregorio Esteban Sánchez Fernández, conegut com Chiquito de la Calzada.

"Ens faràs somriure sempre" va ser el contingut de l'emotiu missatge que va enviar la Casa Reial a través de Twitter.

En el seu compte oficial, la Casa Reial va assegurar que "se'ns ha anat el gran Chiquito. Home bo, entranyable, genial, artista de tots. Gràcies Chiquito, ens faràs somriure sempre".

se'ns ha anat el gran Chiquito. Home bo, entranyable, genial, artista de tots. Gràcies Chiquito, ens faràs somriure sempre.

& mdash; Casa de SM el Rei (@CasaReal) 11 novembre 2017

al seu torn, el president del Govern, Mariano Rajoy, va dir que el creador d'expressions com "pecador de la pradera" va treure a tots els espanyols "més d'un somriure".

en el seu compte de Twitter, Rajoy va assegurar que "recordarem a Chiquito de la Calçada com un home entranyable, estimat i respectat que a tots ens va treure més d'un somriure. Descansi en pau".

Recordarem Chiquito de la Calçada com un home entranyable, estimat i respectat que a tots ens va treure més d'un somriure. Descansi en pau. MR

& mdash; Mariano Rajoy Brey (@marianorajoy) 11 novembre 2017

Per la seva banda, Sánchez va definir a Chiquito com "un gran artista, original i entranyable". En un tuit, el líder socialista va dir que el mort "va aconseguir marcar a tota una generació" amb el seu humor i acaba el missatge dient que "et trobarem a faltar".

Perdem a un gran artista, original i entranyable, l'humor va aconseguir marcar a tota una generació. Et trobarem a faltar, Chiquito. pic.twitter.com/8UQQg1NgdA

& mdash; Pedro Sánchez (@sanchezcastejon) 11 novembre 2017

< p>