Quantcast

Llovera, 'Purito' i Julián Sanz, campions al Firesport

Un cara a cara distès entre el ciclista 'Joaquim 'Purito' Rodríguez i el pilot Albert Llovera ha estat una de les primeres activitats programades en el marc de la segona jornada de Firesport, la Fira d'esport, natura i turisme de muntanya que celebra la primera edició. L'esdeveniment l'organitza el comú de Sant Julià de Lòria des de la marca Explòria, que ha convertit la població en ciutat firal. Llovera i 'Purito', dirigits pel periodista Alfred Llahí, han mostrat la seva faceta més humana. Tots dos han valorat molt positivament la iniciativa i han subratllat la importància d'organitzar esdeveniments relacionats amb el món de l'esport i que Andorra sigui un país de referència per als esportistes.

Un segon cara a cara tindrà lloc aquest diumenge també a Firesport. En aquesta ocasió, el protagonitzaran el pilot de trial Toni Bou i el campió de ciclisme ultra Julián Sanz. El ciclista extrem de llarga distància participa en la fira amb una empresa sevillana que fabrica bicicletes amb el quadre de fusta. Sanz voldria que la disciplina que practica arribés a Andorra. Quant a Bou, el pilot ha muntat un espai a l'exterior de l'envelat firal perquè la canalla es diverteixi provant minimotos de trial.

El fort vent i el mal temps han deslluït la segona jornada de Firesport, però els participants confien que el públic vindrà a conèixer la seva oferta i a seguir les activitats paral·leles. Un dels expositors, que representa el Club de Piragüisme Valira, l'Esquí Club de Naturlandia i Esports Elit, Gaspar Pellicer, està molt satisfet que s'hagi endegat Firesport, ja que els visitants poden informar-se de primera mà de tot el que ofereixen empreses i entitats.

Aquest diumenge se celebra la tercera i última jornada de Firesport, amb el cara a cara de Sanz-Bou; les ponències d'Alba Reguant i Serge Booman, 'Alimentant esports de muntanya i neu' i 'Noves tecnologies aplicades al turisme de muntanya', respectivament, i dues taules rodones: una sobre esport i empresa, i l'altra sobre les competicions en les curses de llarga durada, on intervindran Xavi Areny, Xavi Teixidó, Sophie, Dusautoir i Òscar Casal. La cloenda de Firesport serà a les set de la tarda.