Quantcast

Prèvia de la Lliga 1 | 2 | 3: el tron, en triple subhasta

Divendres 10 de Novembre

Còrdova vs Osasuna (21.00 | Nou Arcàngel): Partit de màxima urgència en terres cordoveses. Els locals necessiten els tres punts per sortir del descens, mentre que els navarresos no poden permetre perdre més punts si volen seguir al cap de la taula

Jugador a seguir : Roberto torres

dissabte 11 de novembre

Alcorcón vs Lorca (13:00 | Santo Domingo): Duel directe a la zona baixa de la classificació entre Alcorcón i Lorca. Un triomf ajudaria als terrissaires a pujar llocs a la taula, mentre que el Lorca necessita sumar de tres en tres per sortir del descens.

Jugador a seguir : Kadir

Albacete vs Almeria (16.00 | Carlos Belmonte) : Segon partit entre dos rivals que lluiten per salvar la categoria de plata aquest any. L'Albacete vol allunyar-se de la zona de perill i l'Almeria sortir del descens. Un punt de diferència els separa a l'taula

Jugador a seguir : Roman Zozulya.

Saragossa vs Rayo (18.00 | La Romareda): els madrilenys busquen fer un salt als llocs de playoff d'ascens amb una victòria a La Romareda davant un rival que està en terra de ningú i que veu l'objectiu de l'ascens més lluny que mai

Jugador a seguir : Embarba

Barcelona b vs Osca (19.30 | Miniestadi) : Interessant partit el que es disputarà a la tarda de dissabte al Miniestadi. El filial barcelonista vol prolongar la seva ratxa de partits sense perdre davant un Osca en creixement i en llocs d'ascens directe a Primera

Jugador a seguir : Xoco Lozano.

diumenge 12 de novembre

Granada vs Sevilla Atlètic (12.00 | Nou Els Cármenes) : El líder, que està en estat de gràcia, rep a un necessitat Sevilla Atlètic, que és cuer de la categoria de plata i no ha sumat ni un sol triomf en el que va de temporada. El derbi de dictar sentència i decidir si el Granada continua primer o si el filial sevillista comença a veure la llum al final del túnel.

Jugador a seguir : Kunde.

Gimnàstic vs Real Oviedo (16.00 | Nou Estadi de Tarragona) : Tarragonins i Oviedo volen sumar de tres en tres per allunyar-se dels llocs de descens i mirar cap a la zona de promoció. Una derrota dels locals posaria al Nàstic en una situació compromesa si guanyen els de baix

Jugador a seguir : Saúl Berjón.

Lugo vs Numància (18.00 | Anxo Carro) : enfrontament entre equips de la zona de promoció que volen aspirar a ficar-se en llocs d'ascens directe. Els gallecs van caure del segon lloc després de la seva derrotes a Oviedo i el Numància vol seguir amb la seva bona dinàmica.

Jugador a seguir : Fede Vico.

Sporting vs Valladolid (20:30 | El Molinón) : l'Sporting vol seguir lluitant per entrar en llocs d'ascens directe a costa d'un Valladolid que segueix a dos punts de la zona de llocs de playoff d'ascens a Primera Divisió.

Jugador a seguir : Christian Sants.

dilluns 13 de novembre

Cadis vs Reus (21.00 | Ramón de Carranza): Dos equips que aspiren a lluitar a entrar en zona de promoció s'enfrontaran al Ramón de Carranza. Una derrota els allunya qualsevol dels dos d'un objectiu pel qual lluiten de moment fins a set equips a la taula

Jugador a seguir : Salvi