Quantcast

Més de 80 nens d'un col·legi de Guadalajara pateixen vòmits i diarrea

Gairebé un centenar d'alumnes del Col·legi Públic Sant Pere Apòstol, a Guadalajara, han faltat a classe i han hagut d'acudir al centre de Salut, presentant la mateixa simptomatologia, vòmits i diarrea. Encara Sanitat assegura que no es tracta d'una situació greu, s'investiga les causes que han desencadenat aquesta infecció massiva.

El mateix centre educatiu s'ha divulgat a Twitter, la nota informativa de Serunion, el servei de restauració del col·legi, en la qual es confirma que s'han pres mostres del cuit que van menjar els nens dimecres passat, dia 8 de novembre, i que podria ser l'origen de la intoxicació, i que els resultats estaran en uns dies. Segons el Protocol d'actuació, els menjadors estan obligats a guardar els aliments que serveixen durant 4 dies.

Advertiment SERUNION https://t.co/LmTxqs7VvO pic.twitter.com/xlsg9JKlDl

& mdash; SPA (@ceipspa) 10 novembre 2017

El col·legi aconsella als alumnes que presentin algun tipus de simptomatologia, que es quedin a casa, fins que remetin els símptomes, i per descomptat vagin al seu metge per a ser atesos en cas de necessitat.