Quantcast

Pedro Piqueras anuncia que Forcadell ingressarà a la presó i s'escolta una ovació de fons

En el directe no sempre surten les coses com es volen. Bona prova d'això va ocórrer en la nit de dijous quan, per culpa d'un error de so, es van escoltar aplaudiments segons després que el director de 'Informatius Telecinco', Pedro Piqueras, anunciés que Carme Forcadell aniria a la presó fins que no abonés la fiança de 150.000 euros imposada pel Tribunal Suprem.

Tot va passar durant l'emissió de 'Gran Hermano Revolution', quan Jorge Javier Vázquez va haver de donar pas a Informatius per explicar una última hora. No obstant això, ningú va tancar el so que arribava del plató del reality on desenes de persones ocupaven les grades de públic.

Quan Piqueras va anunciar la decisió del Suprem, el públic espontàniament es va alegrar de la notícia i va començar a aplaudir.