Quantcast

Cristiano Ronaldo i el seu fill llancen una nova marca de roba

Cristiano Ronaldo i el seu fill s'han passat a la moda i han aprofitat per llançar una nova marca de roba infantil amb Cristiano Jr com a model i imatge principal per a les peces de nens. La nova marca es denomina CR7Junior ia través d'ella el futbolista portuguès vol vendre roba amb la seva marca per a nens.

La línia de roba, ja llançada, ha reunit més de 34.000 seguidors en xarxes socials. Va ser el mateix Cristiano el que va difondre un vídeo en què el seu primogènit veia com era la manera de vestir del seu pare. Les seves peces només podran adquirir-a través del web CR7.com que es llançarà aquest mes.

A través de la mateixa, es posaran adquirir diferents peces de vestir com camises, jeans o diverses peces esportives.