Quantcast

ANÀLISI | Com encaixaria Ander Herrera al Atleti de Simeone?

Segons informacions sorgides en el dia d'avui, l'antic anhel de l'Atlètic de Madrid, segueix sent-ho a dia d'avui, Ander Herrera és l'home de què parlem, ja es va parlar d'això quan va sortir de l'Athletic de Bilbao, però finalment decidir anar al Manchester United.

va ser a la recerca d'un somni en un dels clubs més grans de la història, el club amb més aficionats del món, i va patir tota la transició del Manchester 'post-Ferguson' , on un club d'aquest calibre va haver d'estar diversos anys sense jugar a Europa, però aquesta transició ha passat, i ha passat amb Ander Herrera al terreny de joc.

l'arribada de Mourinho a la banqueta 'xarxa 'suposava un nou escull per a la carrera del basc, però va tornar a reposar-se, sent un dels millors jugadors dels' red devils 'a la temporada passada, guanyant títols fins i tot. Ara ha arribat una nova prova, es diu Nemanja Matic i sembla que Ander s'ha cansat d'això, acaba contracte el 2018 i ha donat continus 'no' al conjunt d'Old Trafford.

L'Atlètic de Madrid ha estat molt atent a això i segueix el seu dia a dia per estar informada de la situació del jugador basc. Probablement, sigui alhora que l'Atlètic hagi estat més a prop de fitxar Ander Herrera, però la pregunta és com encaixaria un jugador que necessita tant pilota com el basc per desenvolupar el seu joc.

Simeone ha donat l'OK , però queda veure com encaixaria en l'esquema matalasser. L'argentí segueix en la recerca contínua d'un nou Tiago i l'ordre tàctic d'Ander pot ser el que finalment supleixi el crac portuguès que tant futbol va deixar a la ribera del Manzanares.

És una incògnita el futbol del jugador basc sense molta pilota, com sol fer la mitjana el Cholo, o seria, perquè Herrera ja ha demostrat que és capaç de jugar a esquemes sense tant pilota, de fet, ve de jugar a un conjunt de Mourinho, que no es sol caracteritzar per tenir el pilota.

a tot això, cal sumar que Ander Herrera té grans amics a l'Atlètic de Madrid, com Koke, després de compartir vestidor en les categories inferiors de la selecció espanyola, o Gabi, amb el qual va compartir vestidor a Saragossa i al qual té com un gran referent.

l'esport espanyol troba a faltar el futbol d'Ander Herrera, veurem si es produeix el traspàs.