Quantcast

Prèvia de la jornada 9 de la Lliga Iberdrola

Dissabte 11 de novembre

Athletic Club – Sevilla Home (14:00 | Ciutat Esportiva de Lezama | GolTV): L'Athletic buscarà assentar en els llocs alts de la classificació, mentre que el Sevilla necessita els tres punts per seguir allunyant-se dels llocs complicats de la classificació.

Fundació Albacete – Llevant Femení (18.30 | Ciutat Esportiva Andrés Iniesta): l'Albacete està fent una molt bona temporada i s'està acostant a poc a poc als llocs de Copa de la Reina i, per la seva banda, el Llevant Femení vol asentare a la tercera plaça de la classificació i té de guanyar a Albacete per seguir lluitant en aquests llocs.

diumenge 12 de novembre

Atlètic de Madrid – Granadilla Egatesa (10.45 | ciutat Esportiva Wanda | bein Laliga): l'Atlètic de Madrid ha de seguir peleándole al FC Barcelona la lliga fins al final i, per això, ha de guanyar aquest partit davant la seva afició contra el Granadilla i Gatesa, que està ficat en llocs de Copa i vol seguir aquí, i buscarà treure alguna cosa positiva de la capital per tornar-se a Tenerife amb la moral alta i, si poden, algun que un altre punt.

Sporting Huelva – Saragossa CFF (11.30 | Ciutat Esportiva del Conquero): L'Sporting Huelva segueix lluitant per pujar i allunyar-se dels llocs baixos, el Saragossa, per la seva banda, necessita punts per sortir del descens ja que estan últims en la classificació amb només un punt i necessiten sortir d'aquí ja per no complicar-se més la vida a la Lliga Iberdrola.

Santa Teresa UD – Espanyol (12.00 | IDM El Viver): El Santa Teresa necessita tres punts per continuar per la senda de la victòria i seguir allunyant-se del descens i aconseguir la salvació. L'Espanyol busca seguir lluitant pel tercer lloc de la Lliga i necessita emportar-se els tres punts a Barcelona.

Reial Societat – Rayo Vallecano (12:00 | Instal·lacions d'Zubleta PSO): La Reial Societat necessita guanyar per sortir de la mala situació que viuen tot i el bon equip que van formar en el mercat d'estiu. El Rayo va vuitè, i necessita seguir lluitant aquí per estar en Copa de la Reina a final de temporada.

València CF Femení – Real Betis Femení (16.00 | Ciutat Esportiva de Paterna | GolTV ): El València es troba en un moment esplèndid de forma i està lluitant pels lloc de Copa, objectiu primordial de les `ches'. Per la seva banda el Betis està a dalt i vol guanyar a València per emportar-moral i tres punts molt importants per aconseguir el seu objectiu, a Sevilla.

FC Barcelona – Madrid CFF (18.00 | Ciutat Esportiva Joan Gamper | GolTV): Barça i Madrid s'enfronten a Barcelona un partit realment interessant, les blaugranes no poden confiar-se, tot i que el Madrid estigui en el tretzè lloc, és un equip complicat que dóna molta guerra i és molt intens .