Quantcast

MODA | S'acosta l'hivern, abriga els teus peus per al fred

Amb l'arribada de l'hivern, els peus pateixen . Passem d'un calçat lleuger i ampli per col·locar-nos sabates tancats que de vegades redueixen la mobilitat i comprimeixen l'estructura. A més, la diferència de temperatura entre l'interior i l'exterior fa que sentim fred al carrer i haguem de suportar calor en els peus en els espais tancats.

Per solucionar en bona mesura aquests inconvenients de l'hivern, és recomanable triar bé el tipus de calçat per al fred i seguir algunes recomanacions:

– triar la forma que millor s'adapti al nostre peu.

– Optar per una sola flexible, antilliscant, estable i amb un gruix suficient per aïllar del fred i evitar danys a la planta del peu.

– Escollir materials naturals, com cuir i tèxtils.

-Millor botes d'hivern que sabates: les botes protegeixen millor del fred. A més, els models per sobre del turmell garanteixen una major estabilitat i eviten torçades.

– Evitar costures interiors, ja que produeixen rascades.

– Taló: no ha de ser massa alt, màxim de 2 cm.

– Triar bé el nombre de sabata: durant el hivern solem portar mitjons gruixuts. Convé tenir-ho en compte a l'hora de comprar, perquè si el calçat ens queda just, encara resultarà més incòmode al posar-nos el mitjó. Tampoc convé portar sabates demasido folgats, ja que redueixen l'estabilitat del peu

-Marques i models per a tots els gustos

perquè pugueu triar el millor calçat per l'hivern, anem a repassar algunes de les marques més valorades en el mercat.

BOTES MOU

Aquesta signatura londinenc creada el 2002 ha popularitzat un tipus de bota artesanal fabricada amb pells naturals de cabra o vedell. La seva col·lecció ecològica i d'estil ètnic ha cridat l'atenció d'actrius com Cámeron Díaz, Sienna Miller o Marion Cotillard, que apareixen amb dissenys Mou en els seus desplaçaments quotidians.

El catàleg de botes Mou és ampli. Podem trobar des del model clàssic amb falca MU.Inteskimosho, fins a dissenys esquimals i botes de canya mitjana. Els folres interiors estan elaborats amb pell d'ovella o xai per mantenir els peus calents. A l'exterior, destaquen les seves clàssiques costures de llana o ganxet.

BOTES MOSQUETERAS DE BRUNO PREMI I PEDRO MIRALLES

Aquest model de bota alta acapara aquest any les revistes i blocs de moda. Els models més populars són els de licra amb canya elàstica, que s'adapten a la cama com una segona pell. Són botes molt confortables que aïllen perfectament del fred. A més, estilitzen la figura i queden perfectes amb vestits o pantalons de tub i camises oversize.

BOTINS DE TALÓ ALPE I CANEFOIR

Els botins han guanyat posicions en les últimes temporades. El catàleg és molt variat, i podem trobar des de models elegants pensats per a la nit, fins botins motards amb sivelles i dissenys camperos. No poden faltar els botins d'estil Chelsea, casuals i urbans, i els clàssics furry de pèl llarg.

Tots aquests models es poden adquirir còmodament per internet. Els comerços en línia especialitzats permeten triar entre una àmplia varietat de marques a preus molt competitius. La majoria de sabateries virtuals realitza ofertes i descomptes constants i posseeix un apartat outlet, amb models molt rebaixats de temporades anteriors.