Quantcast

Roben en una casa les joies, un iPad, el portàtil i fins el gos

Dilluns, una família australiana de Melbourne (Austràlia) denunciava, en dependències policials, que uns lladres havien entrat a casa i havien comès un robatori.

Entre les coses que els pispes es van dur, hi havia diverses joies i aparells electrònics com un portàtil i un iPad. Però no va ser la sostracció d'aquests objectes el que més va entristir a la família, els pispes també es van dur el seu cadell, de 8 setmanes de vida i de nom Sasha.

Als pocs dies que la notícia aparegués en diferents mitjans, el cadell, misteriosament, va reaparèixer. Probablement, va ser retornat per les mateixes persones que se'l van emportar.

La família, en declaracions a mitjans locals, va confessar estar «devastada» per la pèrdua del millor amic de la seva filla de quatre anys. Fins i tot van aparèixer a la televisió per sol·licitar qualsevol pista que els ajudés a descobrir on era el seu cadell.

«No ens preocupen les coses materials, l'únic que ens importa és que ens tornin al cadell», va declarar Ryan Hood, patriarca del clan.

Les paraules del pare van haver de causar efecte en les persones que es van dur a la mascota i, dijous, el gosset va aparèixer en el pati del darrere de la llar familiar.

«Creiem que qui sigui que se'n va emportar el cadell té conciència o està espantat i simplement l'ha deixat caure per la tanca. Per ser honestos, no ens importa. Només estem contents per tenir-lo de tornada«, va comentar el pare a Channel Nine.

La Policia de Victòria ha declarat que Sasha va ser rebut amb amor i jocs quan es va retrobar amb la més petita de la família.

D'altra banda, en un comunicat de premsa, els agents van declarar que la família està «encantada» amb el retorn de Sasha, però que la investigació per robatori continua oberta.