Quantcast

Ja hi ha data per l'encesa de les llums de Nadal a Madrid

Els llums de Nadal s'encendran aquest any el 24 de novembre al centre de Madrid i en dies posteriors als districtes, i ho faran cada dia fins al 6 de gener a les 18.00 hores.

Segons va anunciar l'Ajuntament, al carrer d'Alcalá la il·luminació evocarà el cel de Madrid cobert d'estrelles; a Serrano diferents teixits en homenatge al carrer de la moda, i també tindran nous adorns els avets de la Xarxa de Sant Lluís, carrer de Fuencarral i les places de Callao i de Colom.

El enllumenat nadalenc funcionarà els diumenges, dilluns, dimarts i dimecres fins a les 23.00 hores, i els dijous, divendres, dissabtes, vigílies de festiu, el 25 de desembre i l'1 i 6 de gener fins a les 24.00 hores.

Els dies en què més es prolongarà l'encesa seran Nit de Nadal i el 5 de gener, fins a les 3.00 hores, i Cap d'Any, fins a les 6.00 hores. En total, les llums nadalenques romandran enceses 256 hores.

Per primera vegada hi haurà llums nadalenques als carrers del Peix i de Echegaray (districte Centre), Jorge Juan (Salamanca); Avinguda Fermina Sevillano, Plaça Major Ciutat Pegaso, carrers carrer Boltaña, Néctar, Inventors, Mieres i Avinguda d'Arcentales (San Blas-Canillejas), Marcelo Usera (Usera), carrer de la Llacuna (Carabanchel), carrer Hisenda de Pavones (Moratalaz) ; entorn del carrer Medina de Pomar, Avinguda de Logronyo, Plaça Major de Barajas, Plaça del Navío (Barajas); plaça d'Olavide, Glorieta de Quevedo i carrer Fuencarral (Chamberí); carrer Príncep de Vergara entre Plaça de Catalunya i Lopez d'Hoyos (Chamartín), entorn d'Escorxador (Arganzuela), i encreuament de carrer Minerva amb carrer Aurora Boreal i de Bulevard José Prat amb Bulevard Indalecio Prieto (Vicálvaro). També es col·locaran motius lluminosos en els districtes de Villaverde, Pont de Vallecas i Fuencarral-El Pardo.

A més de les tradicionals llums i cadenetes, tornaran a brillar cirerers en flor en punts com la Glorieta de Carles V, Escorxador i els entorns de les juntes municipals de districte, i hi haurà avets a la Puerta del Sol, Xarxa de Sant Lluís (Gran Via-Montera), Plaça de Colom, plaça de Callao, Plaça Sant Joan de la Creu, Plaça Espanya i carrer Fuencarral.