Quantcast

Blackfriday | Com fer compres de manera segura i evitar ensurts

El proper 24 nov es celebra el Blackfriday , una campanya de descomptes de tradició anglosaxona que a Espanya cobra major pes any a any, i per aquesta convocatòria, es s'espera que 3 de cada 10 empreses espanyoles facin ofertes en línia.

Segons un estudi realitzat per eBay recentment, el 32,3% de les petites i mitjanes empreses espanyoles té intenció de participar aquest any al "Divendres Negre" enfront del 30% de fa un any. Això sí, les botigues en línia seran les veritables protagonistes un cop més, i s'espera que un 47,5% participi en el Blackfriday.

En aquest compte enrere, les empreses es preparen per augmentar la seva facturació, mentre els consumidors s'han de preparar per no deixar-se enganyar i comprar de manera segura, aprofitant l'onada de descomptes.

Atenció amb els preus de les ofertes < / p>

els experts adverteixen contra els falsos descomptes, per aquest motiu recomanin que es faci un seguiment dels "preus" dels productes que ens interessen, perquè si esperem fins aquesta campanya de descomptes per fer les compres, sapiguem amb certesa quina oferta es tracta.

Sense anar més lluny, l'Organització de Consumidors, OCU, ha denunciat en més d'una ocasió a Mediamarkt de saltar-se la llei i no informar dels preus anteriors. És més, en 2015, va acusar la companyia d'haver pujat els preus abans que tingués lloc el Divendres Negra, tot i que des de l'empresa alemanya es van defensar argumentant que les variacions en els costos es devien al fet que "els preus fluctuen, i més els dels productes informàtics ".

'Compte amb les gangues !!

Més enllà de la publicitat enganyosa, la policia no deixa d'advertir sobre els falsos cupons-descomptes, que s'ofereixen a través de les xarxes socials, i no són més que estafes que poden infectar programari i robar les dades personals. Així adverteixen que cal posar especial atenció en les gangues, i recomanen l'ús d'adreces segures.

Et molen les #comprasonline & # 128.087; & # 128.096 ; & # 128094 ;? Recorda seguir aquests passos: a & # 9654; URL segures -https- & # 128.272; a & # 9654; Desconfia de gangues a & # 9654; Informa't sobre les devolucions pic.twitter.com/pikU9Y0blr

& mdash; Policia Nacional (@policia) 9 novembre 2017

< p>

Una vegada i una altra … # NoPiques en premis i regals que sorgeixin a la pantalla per art de màgia. Evita virus, malware o robatori de dades! pic.twitter.com/EyxJketsAA

& mdash; Policia Nacional (@policia) 9 novembre 2017

< / p>

< b> Utilitza només una targeta

La generalització de l'ús de la targeta de crèdit és un fet des de fa anys, i amb el creixement de les compres per Internet, el seu consum és exponencial, de per aquest motiu la Policia Nacional, recomani l'ús d'una sola targeta per a les transaccions en línia, per comprovar que no es registren despeses fora del nostre control.