Quantcast

Cerdanya: Masella obre la temporada d'esquí

L'estació de Masella ha iniciat la temporada aquest divendres 10 de novembre, gràcies a les darreres nevades i a les baixes temperatures que han afavorit la producció de neu. El complex ha obert la pista de Coma Oriola amb gruixos d'entre 20 i 30 centímetres de neu pol i de cares al cap de setmana oferirà cinc pistes més -Les Fustes, La Cova, Enamorats, Aparador i Debutants del Pla de Masella- i posarà en marxa tres remuntadors. Amb una data d'inici de temporada tan primerenca, la segona de la seva història per darrere de la del 2008-2009 quan va obrir un 8 de novembre, l'estació cerdana es torna a convertir en la primera estació del Pirineu i de tota la península en encetar la temporada d'esquí.

A partir de les 12h el complex ha posat en marxa el remuntador de Coma Oriola i els primers esquiadors, de totes les edats però sobretot joves, han pogut fer les primeres baixades de la temporada.

Algunes de les novetats d'aquesta temporada és la millora de la innivació en alguns sectors, com el del Pou de la Neu, i la renovació dels bars de Coma Oriola i Cap del Bosc. A més, la temporada serà especial ja que Masella celebra el seu 50è aniversari. Els seus responsables ja preparen un programa farcit d'activitats per commemorar-ho, entre elles una baixada de torxes al mes de febrer o competicions esportives cada cap de setmana.

Per la seva banda, l'estació de Portè-Pimorent, a l'Alta Cerdanya, té previst obrir aquest dissabte i diumenge la pista de la Vinyola oferint un forfet a 10 euros, tot i que la obertura del complex es farà oficialment el 6 de desembre. La Molina i els Angles obriran les seves portes el 24 de novembre i Font Romeu el 2 de desembre. Pel que fa a les estacions d'esquí de fons de Cerdanya, Guils-Fontanera, Lles i Aransa, encara no han comunicat data d'obertura.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, DIRECTORA COMERCIAL ESTACIÓ MASELLA – GREGORI VIZCAÍNO – ARIADNA RUIZ DE AZÚA