Quantcast

NIT LITERÀRIA D'ANDORRA ' Andorra, 10-11-17

‘Paradís d’ombres’, de l’escriptora encampadana Núria Gras, ha estat l’obra guanyadora del premi Fiter i Rossell de novel·la que s’ha lliurat aquest dijous al vespre en el marc de la 40a Nit Literària que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres.
Francesc Puigpelat, s’ha endut l’accèssit del premi Manuel Cerqueda Escaler de novel·la curta, amb l’obra ‘La carta de la sospita’.
Raimon Díaz s'ha endut el premi Sant Miquel d'Engolasters d'assaig literari amb 'Sobrepassar els límits/desafiar la gravetat/com va néixer el Mirador del Roc de Quer', i Pep Cortés un accèssit al premi Grandalla de poesia amb l’obra 'Poema per a la Jana'. Pel que fa al premi Tristaina de periodisme, ha anat a parar a la companya d'aquesta casa, Noemí Rodríguez, i el seu programa 'Ningú es perfecte', i també per a Robert Pastor.

Pel que fa al premi Principat d’Andorra d’investigació històrica dotat pel Consell General, ha quedat desert, igual que el Sant Carles Borromeu de contes i narracions i el de divulgació científica, i al premi de teatre 50è aniversari Crèdit Andorrà, no s’hi ha presentat cap obra.

Parlen al vídeo: NOEMÍ RODRIGUEZ, PERIODISTA