Quantcast

Adolescent pakistanès és capaç de girar el seu cap 180 graus

Muhammad Sameer és de Pakistan , té 14 anys i la sorprenent capacitat de girar el seu cap 180 graus . Aquest jove mai ha sortit del seu país natal però, per contra i gràcies a una vídeo penjat a Youtube , ja és conegut a mig món per la seva capacitat de contorsió; se li coneix amb el sobrenom de ' mussol humà '.

Muhammad mai ho ha tingut fàcil, resideix a la ciutat de Karachi , i en els seus carrers, places, parcs o centres comercials és on es guanya la vida . Mostra la seva curiosa habilitat, que no és l'única, ja que també és capaç de girar les espatlles 360 graus , per poder tirar endavant la seva família ..

" El meu somni és treballar com aquest actor en les pel·lícules de terror de Hollywood ", va comentar en bressols entrevista a ' The Daily Mail' < / p>

Sameer també va declarar que no va néixer amb aquestes habilitats , sinó que ha estat capaç de realitzar tan tremendes contorsions a força de molt entrenament . " Tenia sis o set anys quan vaig veure a un actor en una pel·lícula de terror de Hollywood girar el cap per mirar darrere d'ell (…) Em va fascinar. vaig començar a practicar per a això i en pocs mesos vaig poder fer-ho ", va recordar.

Segons el citat mitjà, la vida de Muhammad està plena de sacrificis. Va abandonar els seus estudis per guanyar-se la vida i ajudar la seva família a tirar endavant , després que el seu pare patís dos infarts de cor.

" Ell és només un nen , però no tenim una altra opció. Volia que estudiés i es fes un nom, però el destí tenia una mica més a la botiga ", va explicar la seva mare Rukhsana Khan.

Sameer ha aconseguit integrar-se en un grup de ball, els ' Dangerous Boys '. Per cada espectacle, el nen guanya uns 13 dòlars al dia. i al mes pot guanyar uns 157 dòlars, aproximadament.