Quantcast

"Hi va haver un fet greu i desagradable contra mi estant inconscient". El retorn de Carlota a Gran Hermano 'Revolution'

Un altre dijous més, el concurs estrella de Mediaset va tornar a les nostres pantalles . La gala d'ahir va ser la primera sense la presència de José María Pérez , expulsat del reality per una presumpta agressió sexual, i la de Carlota Prat , la presumpta víctima.

Gran Germà ja havia anunciat que Carlota podia tornar a la casa si així ho desitjava , i això va ser el que va passar durant la tarda de dimecres.

Encara que la reincorporació de la jove no es va retransmetre al canal 24 hores que té el format, en començar la gala d'ahir, si es va poder veure un muntatge amb les imatges del seu retorn .

Carlota Prat va ser la protagonista absoluta durant la primera mitja hora del concurs. Des del confessionari va expressar el seu desig de tornar a la casa de Guadalix i es va referir a la seva suposada agressió. " Hi va haver un fet greu i desagradable contra mi estant inconscient ", va confessar la concursant, que, un cop va revisar les imatges del presumpte abús , va estar d'acord amb la decisió del programa d'expulsar el seu company < / b>. Carlota va agrair a Gran Germà el tracte rebut i el suport mostrat, però va incidir que no iniciarà " cap tipus de procediment" contra José Maria.

Abans de tornar a la casa, Carlota parla amb el súper pels esdeveniments ocorreguts amb José María #Gala9GH pic.twitter.com/ dlbBqEAZ4j

Sr.Amargado & # 127.786; & # 128.141; (@SrAmargadoGH) 9 novembre 2017

A continuació, va entrar un vídeo amb les imatges que il·lustraven el moment en què Prat es retrobava amb la resta de concursants i els informa que José María no anava a tornar a la casa . " Ell ha estat expulsat. No em permetia entrar per ordre de l'equip de psicòlegs ", els va comentar.

Carlota va sol·licitar una conversa a soles amb Rubén i Cristian H, xerrada de la qual també es van incloure alguns talls en el montaje.Más tard, va ser Jorge Javier Vázquez < / b>, mestre de cerimònies, qui va iniciar una xerrada amb la mare de la Carlota, present al plató ia la qual se li veia molt afectada a tenor dels dies viscuts per la seva filla. Després d'aquest bis a bis el concurs va seguir pels seus camins habituals.