Quantcast

EUROLLIGA | La crònica: dijous negre per als espanyols

CSKA de Moscou 94-67 València Basket

El València Bàsquet tenia el partit més complicat per als espanyols i el CSKA va complir amb la seva condició de local i d'un dels favorits a guanyar el torneig. Nando de Colo va executar als seus excompanys i va acabar com el màxim anotador de l'equip després d'un tercer quart per emmarcar dels moscovites i en el qual els taronjas no van poder reaccionar. < / p>

Maccabi 90-83 Reial Madrid

el Reial Madrid va perdre ahir a la nit el liderat de l'Eurolliga en terres israelites. Tot i que els blancs van arrencar bé el partit, els homes de Pablo Laso van patir moltíssim enrere i es va notar en excés la baixa dels pivots a l'hora de tancar el rebot. Els israelites van sumar 20 rebots més que els blancs i es van endur un triomf importantíssim . A més, els mals percentatges de tir de Doncic també van ajudar al Maccabi a sumar aquesta victòria.

Barcelona 85-89 Anadolu Efes

Els pupils de Sito Alonso van estar bastant irregulars i el van acabar pagant. Els turcs sumen la seva primera victòria de la temporada gràcies a un gran primer quart i als errors de l'equip culer a l'hora de reduir diferències . El Barça va aconseguir maquillar al final després d'un gran parcial encara que va ser insuficient. Després de guanyar a Grècia, els culers veuen com aquest esforç pot quedar en va després d'aquesta derrota inesperada.

Milan 62-94 Zalgiris Kaunas

Unicaja-Estrella Roja 20:45

Els malaguenys tenen en el Carpena una oportunitat d'or per posar-se a la part noble de la taula davant un rival força complicat. En els dos enfrontaments entre els dos equips, l'Estrella Roja ha aconseguit vèncer en els dos.