Quantcast

Dani Martín estrena 'Grans èxits i petits desastres', amb nou temes inèdits

Dani Martín treu a la venda el seu primer recopilatori discogràfic: Grans èxits i petits desastres . El nou projecte del compositor està format per una reedició de cadascun dels seus discos en solitari i 09:00 donem inèdites .

El recopilatori serà presentat en dues versions: CD + DVD i en Vinil + DVD . En el format CD, la caixa deluxe inclou els àlbums: Petit (2010), Petit … Tresor (2013), El meu teatre ( també en DVD), La muntanya russa (2016) i Petits desastres , format exclusiu amb nou temes que fins ara no han estat escoltats .

L'edició vinil, a més, conté tres singles en format 7 polzades: Els tolls , Zero i < i> que es morin d'enveja .

Aquest nou disc comparteix nom amb la gira que iniciarà properament l'artista, la qual recorrerà tota la seva trajectòria musical. El primer concert tindrà lloc el 28 de abril de 2018 en el WiZink Center de Madrid , un xou per al qual ja s'ha penjat el cartell de sold out .

Durant aquests últims dies, el cantant va anunciar a través de les seves xarxes socials que "amagaria" 5 golden tiquets entre totes les edicions CD i vinil que surtin al mercat, amb els quals els afortunats podran accedir a tots i cada un dels concerts de la gira amb un acompanyant.

Dani actualment continua amb la seva gira la Muntanya Russa amb la qual fins al dia 11 d'aquest mes omplirà el Teatre Circ Price de Madrid . El tour, amb gran èxit fins al moment, arribarà a Lanzarote el proper 17 de novembre , data per a la qual encara queden entrades.