Quantcast

L'Atlètic somia amb l'Operació

El Atlètic de Madrid somia amb vendre l'Estadi Vicente Calderón a un preu rècord . Els terrenys estan situats en un lloc que afavoreix que la venda sigui al voltant dels 200 milions d'euros. Les primeres xifres que es van estimular van ser de 150 milions , però, el preu del metre quadrat ha augmentat.

Segons el diari Cinco Días , el club ha posat en mans de l'empresa nord-americana CBRE els terrenys del Calderón perquè es realitzi la venda. Fonts de l'empresa afirmen que han arribat fins 5 ofertes de compra. Malgrat que no han donat molts detalls, el preu del metre quadrat supera els 3.000 euros . En els terrenys on se situa el vell estadi de l'Atlètic de Madrid es podrien construir fins a 500 habitatges.

La coneguda ja Operació Mahou-Calderón , que adhereix també la seu antiga de la cerveseria, va ser aprovada el passat mes de setembre pel ple municipal. Aquesta acció urbanística i immobiliària està relacionada al canvi de camp de l'Atlètic de Madrid. Aquesta temporada ha abandonat al Vicente Calderón a la vora del riu Manzanares i s'ha mudat a Wanda Metropolità .

El club de Cerezo va finançar el nou estadi que està taxat en 310 milions amb un crèdit de 160 milions prestats per Inbursa, grup financer de l'empresari Carlos Slim. Els diners restant seria de l'operació que està en marxa per vendre les parcel·les del Vicente Calderón.

La xifra que desitja rebre la directiva de Cerezo completaria la mudança a Wanda Metropolità rebent uns ingressos molt superiors als esperats en un principi. Una operació de rècord si tot surt com s'estipula.