Quantcast

Roque Mesa diu no al seu torn

El migcampista espanyol assegura que no tornarà a Les Palmes ni a la Lliga Espanyola . El jugador canari no està disputant els minuts que ell desitjaria en el seu actual club, el Swansea City. A passat de ser titular indiscutible a no ser convocat. La seva venda es va taxar en 13 milions d'euros aquest estiu i ha afirmat que no té intenció de deixar la Premier League.

" La meva etapa a Las Palmas es va acabar . No contemplo la cessió, perquè vull triomfar al Swansea. Agraeixo l'afecte de l'afició, que vulguin que torni, però ara vull intentar-aquí com sigui per triomfar ", va assegurar el jugador.

Tot i no ser titular en l' equip dels Cignes, Roque Mesa va afirmar per a Canàries Ràdio que se sent tranquil i amb ganes de jugar. "Estic bastant tranquil, no és la primera vegada que no tinc continuïtat. Sé que treballant aconseguiré tenir els minuts que necessito i que la meva situació canviarà. Sé com funciona això".

Roque Mesa només ha disputat 380 minuts en 6 partits i l'última vegada que va jugar va ser el 30 set contra el West Ham.