Quantcast

El col·legi María Moliner imparteix llengua i cultura xineses

El col·legi espanyol María Moliner ha acordat, amb l’Institut Confuci de Barcelona i la seva delegació a Andorra, la impartició d’activitats de llengua i cultura xineses en horari extraescolar, segons informa l'ambaixada d'Espanya a Andorra. La iniciativa s’emmarca dins del projecte lingüístic del centre, un dels eixos fonamentals del pla estratègic del nou equip directiu del col·legi espanyol Maria Moliner.

El centre educatiu, a més de les classes extraescolars de conversa en llengua anglesa i d’ELE (espanyol com a llengua estrangera, per a l’alumnat de nova incorporació) ha decidit optar per la llengua i cultura xineses en horari extraescolar per cobrir la creixent demanda de coneixements relacionats amb la història, el pensament, la llengua i la cultura d’aquest país. Això permetrà donar a conèixer la llengua i la cultura de la Xina, un país amb cada vegada més influència dins el món globalitzat, i oferir la possibilitat d’una formació que sigui un tret distintiu en els alumnes dels tres sistemes educatius a Andorra.

El col·legi espanyol María Moliner manté oberta la matrícula per a les activitats de llengua i cultura xineses, que ha decidit estendre a adolescents i adults andorrans, independentment del sistema educatiu en el qual estiguin matriculats. Les classes, que han començat aquest dijous, s’impartiran el dijous de quatre a set de la tarda a la seu de la Margineda.